NB II: kilencen maradnak Sopronban, Zamostny is távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.09. 21:23
Gyengén szerepelt a labdarúgó NB II tavaszi szezonjában a Soproni VSE, ezért a klub jelentős változtatásokra szánta el magát, amelynek eredményeként mindössze 9 játékos marad a tavaszi keretből – számolt be róla a kisalfold.hu.

A szakmai stáb – a vezetőség egyetértésével – huszárvágást hajtott végre a csapat keretén, összességében 14 labdarúgó távozik a soproniaktól.

Halasi Péternek és Zamostny Balázsnak megköszönték az eddigieket, igaz, utóbbi játékosnak még élő szerződése van. Saját nevelésű, tehát soproni játékosok is vannak a távozók között, Pető Benjamin, Maráczi János, Pados Patrik, Kustor Noel és Holdampf Gergő is új csapatot kereshet magának.

(Holdampf Gergő menedzsmentje arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a Sopron szeretné meghosszabbítani a játékos június 30-án lejáró szerződését. A futballistának külföldi és hazai ajánlatai is vannak.)

Az idényben kölcsönben Sopronban futballozók közül Baracskai Roland visszament a Mezőkövesdhez, míg Tóth Martin, Jancsó András, Tihanyi Olivér, Rácz Barnabás, Grabant Péter és Grabant Bence a Haladáshoz tért vissza.

Az egyesületnél maradnak: Szabó László, Deme Imre, Sifter Tamás, Heinrich Márk, Megyeri Gábor, Fazakas Géza, Batizi-Pócsi Balázs, Jovetics Alekszandar és Kapacina Valér.

A Sopron 33 ponttal a 12. helyen végzett az NB II-ben. A gárda felkészülése június 20-án kezdődik az őszi szezonra – a kérdés „csupán" az, hogy kikkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik