Megyei foci: kikapott a Kaposvár, pécsi rangadót nyert a PMFC

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.06. 12:53
Csakúgy, mint az ősszel, a tavaszi szezonban is nyomon követtük azon labdarúgócsapatok eredményeit, amelyek az előző kiírásban vagy a 2013–2014-es idényben még az első osztályban szerepeltek, ám licencproblémák miatt ebben az évadban már csak a megyei bajnokságban indulhattak.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a 4. helyen végzett a Kecskeméti LC, amely az utolsó mérkőzésen otthon 3–0-ra győzte le a Bácsalmást. Némedi Norbert együttese az első félidőben ért el két gólt, a szünet után a harmadik találatot a korábbi NB I-es középpályás, Tölgyesi Viktor szerezte. Kecskeméti LC, amely az utolsó mérkőzésen otthon 3–0-ra győzte le a Bácsalmást. Némedi Norbert együttese az első félidőben ért el két gólt, a szünet után a harmadik találatot a korábbi NB I-es középpályás, Tölgyesi Viktor szerezte.

A Baranya megyei I. osztályban a bajnok a PMFC a pécsi rangadón a PEAC-ot ütötte ki 4–0-ra. A pécsi egyetemisták a második percig tartották magukat, Kiss Patrik már ekkor betalált, majd az utolsó bő negyedórára maradt még három PMFC-gól. Márton Gábor csapata zsinórban huszonnegyedik győzelmét érte el és készülhet az osztályozóra.

Somogy megyében a bajnok Kaposvár a múlt heti 16–0-s siker után meglepetésre otthon kapott ki a Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdőtől. Keszei Ferenc csapata Mózes Kristóf góljával szerzett vezetést a 72. percben és meg is tartotta előnyét a találkozó végéig, ennek ellenére természetesen a Kaposvár is készülhet az osztályozóra. A csoport gólkirálya a kaposvári Jovánczai Zoltán lett 37 találattal.

Veszprém megyében kikapott a Pápai Perutz FC a kisebbik ajkai csapattól, ez persze már nem osztott, nem szorzott, a pápaiak csak a dobogó alsó fokára állhattak fel, így ősztől is a megyei bajnokságban küzdhetnek. A házi gólkirály, Venczel Zoltán azért ismét betalált, így végül 41 találattal zárt.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
30. FORDULÓ

Kecskeméti LC–Bácsalmás 3–0
A végeredmény: 1. Kiskunfélegyháza 75 pont 2. Tiszakécske 71, 3. Kalocsa 62, 4. Kecskemét 56

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
30. FORDULÓ

PMFC–PEAC 4–0
A végeredmény:
1. Pécsi MFC 85 pont, 2. Szászvár 78, 3. Siklós 73

SOMOGY MEGYEI OSZTÁLY
34. FORDULÓ
Kaposvári Rákóczi BFLA–Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő 0–1
A végeredmény: 1. Kaposvár 89 pont, 2. Nagybajom 79, 3. Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő 74

VESZPRÉM MEGYEI OSZTÁLY
34. FORDULÓ
Ajka KristályPápai Perutz 2–1
A végeredmény: 1. Veszprém 97 pont, 2. Úrkút 81, 3. Pápai Perutz 75 (–1 pont)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik