Megyei foci: kaposvári kilences, rangadót nyert a Pécs

Vágólapra másolva!
2016.04.04. 11:28
Csakúgy, mint az ősszel, tavasszal is nyomon követjük azon labdarúgócsapatok eredményeit, amelyek az előző kiírásban vagy a 2013–2014-es szezonban még az első osztályban szerepeltek, ám licencproblémák miatt ebben az idényben már csak a megyei bajnokságban indulhattak.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban véget ért a Kecskeméti LC jó sorozata, Némedi Norbert csapata hat győzelem után most kikapott, méghozzá a riválisának tekinthető Kalocsa otthonában 1–0-ra. A vereség azért is fájó, mert a kecskemétiek hátránya így már 10 pont a harmadik helyen álló kalocsaiakkal szemben, így könnyen megeshet az a szégyen, hogy a csapat még a dobogóról is lecsúszik a bajnokság végén.Kecskeméti LC jó sorozata, Némedi Norbert csapata hat győzelem után most kikapott, méghozzá a riválisának tekinthető Kalocsa otthonában 1–0-ra. A vereség azért is fájó, mert a kecskemétiek hátránya így már 10 pont a harmadik helyen álló kalocsaiakkal szemben, így könnyen megeshet az a szégyen, hogy a csapat még a dobogóról is lecsúszik a bajnokság végén.

Baranya megyében rangadót nyert a listavezető PMFC, Márton Gábor együttese a forduló előtt második helyezett Siklós otthonából távozott kétgólos győzelemmel. A pécsiek legutóbbi 14 bajnokijukat megnyerték és hét pont az előnyük az időközben második helyre előrelépő Szászvárral szemben.

Somogyban a tavasz legfölényesebb sikerét aratta a Kaposvár, amely kilenc góllal verte meg a Somogyvárt. A házi gólversenyt ezúttal Hampuk Ádám nyerte meg Jovánczai Zoltánnal szemben, hiszen előbbi négy, utóbbi „csak" három gólt szerzett, de a bajnokság góllövőlistáját így is Jovánczai vezeti 25 találattal. A kaposváriak előnye hét pont a második helyezett Nagybajom előtt.

Veszprém megyében nyolcas győzelmi sorozatban van a Pápai Perutz FC, amely most az Őskü otthonából távozott három ponttal. A góllövőlistát 28 találattal vezető Venczel Zoltán újfent betalált, a feljutás azonban már csak álom a pápaiaknál.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Kalocsa–Kecskeméti LC 1–0
Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 48 pont, 2. Tiszakécske 47, 3. Kalocsa 46, 4. Kecskeméti LC 36

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
Siklós–PMFC 0–2
Az élcsoport:
1. PMFC 58 pont, 2. Szászvár 51, 3. Siklós 49

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Somogyvár–Kaposvár 0–9
Az élcsoport:
1. Kaposvár 62 pont, 2. Nagybajom 55, 3. Babócsa 47

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Őskü–Pápa 1–2
Az élcsoport:
1. Veszprém 67 pont, 2. Úrkút 58, 3 Pápa 54

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik