Megyei foci: triplázó pápai, száguld a Kaposvár és a Pécs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.07. 08:08
Csakúgy, mint ősszel, tavasszal is nyomon követjük azon csapatok eredményeit, amelyek nem rég az első osztályban szerepeltek, de licencproblémák miatt ebben a szezonban már csak a megyei bajnokságban indulhattak.

Somogy megyében sorozatban tizennegyedik mérkőzését nyerte meg a Kaposvár. A somogyiak a múlt héten négy gólt vágtak a Siófoki Bányásznak, míg most öt találattal terhelték meg a Babócsa hálóját – soraikban Jovánczai Zoltán duplázott, az 5–2-es végeredményt pedig a babócsai Kovács Gergő állította be a 89. percben.Kaposvár. A somogyiak a múlt héten négy gólt vágtak a Siófoki Bányásznak, míg most öt találattal terhelték meg a Babócsa hálóját – soraikban Jovánczai Zoltán duplázott, az 5–2-es végeredményt pedig a babócsai Kovács Gergő állította be a 89. percben.

Baranya megyében a PMFC tízes győzelmi szériában van, a pécsiek Schmidt Zsolt és Tóth Adrián első félidei góljaival 2–0-ra nyertek Szederkényben. Az üldöző Siklós sem hibázott, így Márton Gábor együttese továbbra is két pont előnnyel vezeti a bajnokságot.

A Veszprém megyei első osztályú bajnokságban az előző hetinél simább, háromgólos győzelmet aratott Herenden a Pápa. Az együttes színeiben az egy hete duplázó Venczel Zoltán most triplázott, így 20 találattal már egyedül vezeti a góllövőlistát. A pápaiak hátránya azonban továbbra is tizenhat pont a listavezető Veszprémmel szemben.

A Bács-Kiskun megyei első osztályban a Kecskemét szabadnapos volt, így a lila-fehérek továbbra is a 4. helyen állnak a bajnokságban.

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
Szederkény–PMFC 0–2
Az élcsoport:
1. PMFC 46 pont, 2. Siklós 44, 3. Szászvár 39

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Kaposvár–Babócsa 5–2
Az élcsoport:
1. Kaposvár 53 pont, 2. Nagybajom 46, 3. Marcali 43

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Herend–Pápa 0–3
Az élcsoport:
1. Veszprém 55 pont, 2. Úrkút 46, 3 Pápa 39

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik