NB II: jól halad a korábbi gólkirály rehabilitációja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.22. 18:02
Még várat magára a korábbi kétszeres NB I-es, illetve egyszeres NB II-es gólkirály, Bajzát Péter bemutatkozása a Soroksárban. A Nemzeti Sport Online információi szerint a támadó vádlisérülés miatt hagyta ki a Szolnok elleni találkozót, de a vezetőség reményei szerint egy-két héten belül már pályára léphet. 

Szűcs Mihály, a soroksáriak ügyvezetője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy a felkészülés során megsérülő Bajzát Péter rehabilitációja jól halad, és reális az esélye annak, hogy a Csákvár, vagy a Gyirmót elleni bajnokin bemutatkozzon a Soroksárban. Bajzát Péter rehabilitációja jól halad, és reális az esélye annak, hogy a Csákvár, vagy a Gyirmót elleni bajnokin bemutatkozzon a Soroksárban.

Szűcs hozzátette, hogy a Soroksár keretének tagjai közül a szintén hosszabb ideje sérült Haris Attila, Valencsik Dávid és Huszák Tamás is hamarosan játékra kész állapotban lesz.

A 34 éves Bajzát pályafutása során játszott Győrben, Debrecenben és Nyíregyházán is. 2015-ben Mezőkövesden futballozott és idén januárban érkezett a Soroksárhoz. Az NB I-ben összesen 281 meccsen 117 gólt szerzett, de az NB II-ben is több mint 60 alkalommal volt eredményes. A 2006–2007-es, illetve a 2008–2009-es idényben a Győri ETO játékosaként gólkirály lett az élvonalban, míg az NB II-ben a 2008–2009-es kiírásban a Nyíregyháza színeiben lett a góllövőlista első helyezettje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik