NB II: újabb játékos távozhat a széteső Dunaújvárosból

Vágólapra másolva!
2016.01.14. 14:41
Újabb játékos hagyhatja el a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújvárost, hiszen a jobbhátvéd Villám Balázs a szintén másodosztályú Ajkával tárgyal – értesült a Nemzeti Sport Online.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Magasföldi József és Petneházi Márk minden bizonnyal a Szeged 2011-hez távozik a Dunaújvárostól, míg a mai napon az is kiderült, hogy Villám Balázs a szintén másodosztályú Ajkával tárgyal.Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Magasföldi József és Petneházi Márk minden bizonnyal a Szeged 2011-hez távozik a Dunaújvárostól, míg a mai napon az is kiderült, hogy Villám Balázs a szintén másodosztályú Ajkával tárgyal.

A 26 esztendős Villám Balázs az őszi szezonban 13 mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett.

A kulcsemberek közül az újvárosiaktól korábban már távozott a kapus Szűcs Lajos (ő az NB III-as RKSK-nál szakmai vezető lett), a támadó Eppel Márton (aki a Honvédhoz igazolt), míg várhatóan Orosz Márk és Jakab Dávid sem a Dunaújvárost erősíti tavasszal.

A kevés játéklehetőséget kapó futballisták közül Sárközi Norbert, Sóron Tibor és Tóth Csaba már korábban elhagyta a gárdát, így jelen állás szerint összesen tíz játékos távozhat a klubtól a téli átigazolási időszakban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Eppel Márton (Bp. Honvéd), Sárközi Norbert, Sóron Tibor, Tóth Csaba, Szűcs Lajos (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Jakab Dávid, Magasföldi József (Szeged 2011), Orosz Márk (Mezőkövesd), Petneházi Márk (Szeged 2011), Villám Balázs (Ajka)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik