Megyei foci: ismét a pályán az U-válogatott kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.29. 12:23
A PMFC elleni, csütörtöki felkészülési mérkőzésen a Somogy megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Kaposvár szurkolói régi ismerőst köszönthettek a csapat kapujában, hiszen Somodi Bence hosszú sérülése után ismét védhetett.

A korábbi U-válogatott kapus, Somodi Bence izgalmas pályafutást mondhat magáénak. Az 1988-ban született játékos tízéves korától az FTC utánpótláscsapataiban edződött, 2005 és 2007 között pedig az angol Blackburn Roversben. 2009 őszén mutatkozott be a magyar NB I-ben, a DVTK-ban (éppen a Kaposvár ellen), majd a Videoton II, a Puskás Akadémia, a Gyirmót FC Győr és a Kaposvár kapuját is védte.Somodi Bence izgalmas pályafutást mondhat magáénak. Az 1988-ban született játékos tízéves korától az FTC utánpótláscsapataiban edződött, 2005 és 2007 között pedig az angol Blackburn Roversben. 2009 őszén mutatkozott be a magyar NB I-ben, a DVTK-ban (éppen a Kaposvár ellen), majd a Videoton II, a Puskás Akadémia, a Gyirmót FC Győr és a Kaposvár kapuját is védte.

Somodin – már kaposvári játékosként – 2015. május 20-án vállműtétet hajtottak végre, s az orvosok akkor azt mondták, hogy legalább nyolc hónapot vesz igénybe a teljes gyógyulás. A kapus így az őszi szezont teljes mértékben kihagyta, most kezdhette el újra az edzéseket, és először a PMFC ellen futballozott a sérülése után. A nyár óta Kaposvári Rákóczi BFLA néven szereplő somogyi klub minden bizonnyal ismét leigazolja őt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik