Megyei foci: Sub Bass Monster szülőhelye ellen nyert a Pápa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.25. 19:24
Ismét szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályú bajnokságban a Kecskeméti LC-KTE1–0-s vereséget szenvedett a Duna Aszfalt TVSE otthonában. Márton Pál együttese a 45. percben került hátrányba és nem tudott góllal válaszolni a hazaiak találatára, ezzel a múlt heti, 8–0-s győzelem ellenére ismét a hetedik pozícióban áll. Kecskeméti LC-KTE1–0-s vereséget szenvedett a Duna Aszfalt TVSE otthonában. Márton Pál együttese a 45. percben került hátrányba és nem tudott góllal válaszolni a hazaiak találatára, ezzel a múlt heti, 8–0-s győzelem ellenére ismét a hetedik pozícióban áll.

Baranya megyében tovább menetel a Pécsi MFC, amely 6–0-ra nyert a Geresdlaki Dózsa otthonában. A duplázó Kónya Dávid mellett Turi Tamás, Kiss Patrik, Erdős Sándor és Schmidt Zsolt volt eredményes.

Somogyban továbbra is megállíthatatlan a listavezetőKaposvári Rákóczi BFLA, amely az első számú üldöző Nagybajom együttesét verte meg 3–0-ra hazai pályán Lakatos Gergő, Házi Bence és Hadaró Valentin góljával.

Ezúttal nyert, így előrébb lépett Veszprém megyében aPápai Perutz FC, amely a Gyulafirátótot győzte le Venczel Zoltán 83. percben szerzett góljával. Gyulafirátót 1984-ig önálló község volt, ma Veszprém részönkormányzattal rendelkező városrésze, hírnevet azzal szerzett magának, hogy itt született Sub Bass Monster rapper, aki egyik leghíresebb számában énekelt a településről.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Duna Aszfalt–Kecskemét 1–0
Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 28 pont, 2. Duna Aszfalt 27, 3. Kalocsa 23, ...7. Kecskemét 13

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
Geresdlaki Dózsa–Pécsi MFC 0–6
Az élcsoport:
1. Pécs 28 pont, 2. Szászvár 27, 3. Tenkes Csárda Siklós 26

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Kaposvár–Nagybajom 3–0
Az élcsoport:
1. Kaposvár 32 pont, 2. Nagybajom 28, 3. Babócsa 28

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Pápa–Gyulafirátót 1–0
Az élcsoport
: 1. Veszprém 31 pont, 2. Úrkút 27, 3. Őskü 22, ...7. Pápa 17

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik