NB II: „a magyar fiatalok számítanak” – nincs üzlet az olasz befektetővel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 20:21
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklós közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, amelyből kiderül, hogy – a Nemzeti Sport Online korábbi értesüléseit megerősítve – valóban szeretett volna egy olasz befektető tulajdonrészt vásárolni a klubban, az üzlet azonban nem köttetett meg. Alább a közleményt változtatás nélkül közöljük. 

„Az SzTK-Erima tulajdonosi köre az utóbbi időben valóban kapcsolatba került egy olasz befektetővel, aki tulajdonrészt kívánt vásárolni a klubot működtető gazdasági társaságban. A külföldi érdeklődő korrekt ajánlatot tett a cég megvásárlására, ám üzletet végül nem kötöttünk.„Az SzTK-Erima tulajdonosi köre az utóbbi időben valóban kapcsolatba került egy olasz befektetővel, aki tulajdonrészt kívánt vásárolni a klubot működtető gazdasági társaságban. A külföldi érdeklődő korrekt ajánlatot tett a cég megvásárlására, ám üzletet végül nem kötöttünk.

Ennek oka, hogy a Szigetszentmiklósi TK elkötelezett az MLSZ azon törekvése mellett, amely szerint az NB II-es kluboknak egyik fő feladata az, hogy magyar fiataloknak biztosítsanak játéklehetőséget.

Az SzTK-Erima büszke arra, hogy az előző bajnokságban a csapatban szerepelt Osváth Attila, aki tagja lehetett az U20-as világbajnokságon szerepelt magyar válogatottnak.

A magyar labdarúgás vezetőinek elveivel azonosulva, ezeket támogatva döntöttünk úgy, hogy nem adjuk külföldi kézbe a klubot és nem adjuk meg az esélyt arra, hogy esetleg külföldiek futballozzanak a magyar fiatalok helyett.

SZTK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik