NB II: három próbajátékos ma bizonyíthat Horváth Ferencnek

Vágólapra másolva!
2015.07.22. 15:40
Vólent Roland, Nagy Olivér és Balázs Richárd is lehetőséget kap Horváth Ferenc vezetőedzőtől, mindhárman pályára lépnek a labdarúgó NB II rajtjára hangoló Szigetszentmiklós szerdai, Hatvan elleni felkészülési mérkőzésén.

„A szerdai meccs mindig a felkészülés része, amolyan edzésnek tekintem – idézi az SZTK-Erima honlapja Horváth Ferencet. – A szombati edzőmeccsre készülünk, vagyis ebben a tekintetben már bajnoki ritmusban vagyunk. A Hatvan ellen hárman is bemutatkoznak majd a csapatban, kíváncsi vagyok a teljesítményükre, egyelőre szerződésük nincs.”

A csatár Vólent Roland korábban szerepelt többek között a Bp. Honvédban, amelyben 12 NB I-es mérkőzésen lépett pályára. A középpályás Nagy Olivér az Újpest, a Pécs, a Paks és a Haladás labdarúgója is volt, 93 élvonalbeli találkozón nyolc gólt szerzett. A harmadik próbajátékos, Balázs Richárd a Baja, a Sopron és a Békéscsaba színeiben szerepelt eddig az NB II-ben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ SZTK-ERIMÁNÁL

Érkezők: Gulyás Máté (Veresegyház), Illés Gyula (Siófok)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Balázs Richárd (szabadon igazolható, próbajáték), Kovács János (Siófok), Lévai Norbert (Kecskeméti TE), Polyák Kristóf (Kecskeméti TE), Majoros Árpád (szabadon igazolható, legutóbb Cegléd), Nagy Olivér (szabadon igazolható, legutóbb Haladás, próbajáték), Vólent Roland (Honvéd, próbajáték)
Távozók: Fekete Ádám (Balmazújváros), Horváth László (Balmazújváros), Jasarevic Mahir (Mosonmagyaróvár), Kállai Norbert (?), Osváth Attila (Vasas), Pollák Zoltán (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Ladányi Tibor (MTK)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik