PMFC: az U-válogatott nem térhet vissza, szakítottak vele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.21. 11:51
Az NB I-ből kizárt és a következő szezonban az NB III-ban szereplő Pécsi MFC szurkolói alighanem abban bíznak, hogy ha már a harmadosztályba száműzték a csapatot, akkor az új idényben minél több helyi kötődésű tehetséget látnak majd a piros-feketéknél. A 19 esztendős, U-válogatott kapus, Ivancsics Alex azonban aligha lesz közöttük.

Ivancsics Alex ősszel még Eb-selejtezőn szerepelt az U19-es válogatottban, majd a Pécsi MFC a tavaszi szezonra a több játéklehetőség reményében kölcsönadta az NB III-as Szentlőrincnek, amelynek színeiben rendszeresen védett is a harmadosztályban. Jelen állás szerint mégsem térhet vissza Pécsre, anyaegyesületéhez.

„Egy hónappal a kölcsönadásom után Pécsen fel is bontották a szerződésemet, most csapatot keresünk, a menedzseremmel, Kovács Bálinttal, az NB II-ből már voltak is érdeklődések – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Ivancsics Alex. – Hogy az azóta kialakult új helyzetben visszatérnék-e a PMFC-hez? Nem tudom, ahogy a korábbi csapattársaimtól tudom, elég nagy most a bizonytalanság a csapat körül..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik