NB III: új edző és rutinos kapus Jászberényben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.22. 22:21
Új edzővel, Krecska Jánossal és új kapussal, Miski Zoltánnal vág neki a labdarúgó NB III-ban szereplő Jászberényi FC az augusztus 1-jén induló új szezonnak.

„Mindenben megegyeztünk Krecska Jánossal, aki a következő idényben irányítja majd a csapatunkat – mondta a szoljon.hu-nak dr. Gottdiener Lajos, a Jászberényi FC elnöke. – Rutinos szakemberben gondolkodtunk; a korábban az NB II-ben és Malajziában is dolgozó Krecska Jánost szaktanácsadónk, Sándor István is a figyelmünkbe ajánlotta, nekünk pedig az lesz a dolgunk, hogy mindenben segítsük a munkáját. Komoly terveink vannak, egyértelmű célunk, hogy három éven belül kiharcoljuk az NB II-es tagságot."Krecska Jánossal, aki a következő idényben irányítja majd a csapatunkat – mondta a szoljon.hu-nak dr. Gottdiener Lajos, a Jászberényi FC elnöke. – Rutinos szakemberben gondolkodtunk; a korábban az NB II-ben és Malajziában is dolgozó Krecska Jánost szaktanácsadónk, Sándor István is a figyelmünkbe ajánlotta, nekünk pedig az lesz a dolgunk, hogy mindenben segítsük a munkáját. Komoly terveink vannak, egyértelmű célunk, hogy három éven belül kiharcoljuk az NB II-es tagságot."

Az eddigi vezetőedző, Német Gyula a jászberényi utánpótlásban fog dolgozni. A klubvezető beszélt a játékosállományban történt változásokról is:

Szathmári Zoltán, Keresztes Ferenc, Bálint Péter, Dajka László, Bárkányi Arnold és Ludánszki István távozik sorainkból. Eddig egy érkezőről tudok beszámolni: Miski Zoltán kapust Kazincbarcikáról igazoltuk, a rutinos, 32 éves hálóőr első- és másodosztályú csapatokban is védett. Természetesen további játékosokkal is tárgyalunk, mindegyik csapatrészünkbe akarunk igazolni futballistákat."

A Nemzeti Sport Online-on korábban olvashattak arról is, hogy hogyan szervezték újjá három év szünet után, 2012 nyarán a futballt Jászberényben és két és fél év alatt hogyan jutott el a csapat az NB III-ig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik