NB II: Pécsről igazolt U-válogatott játékost a Kisvárda

Vágólapra másolva!
2015.06.26. 12:13
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda kettő plusz egy éves szerződést kötött az U19-es válogatott Ivancsics Alexszel.

Ivancsics Alex az ősszel még Eb-selejtezőn szerepelt az U19-es válogatottban, majd klubja, a Pécsi MFC a tavaszi szezonra kölcsönadta az NB III-as Szentlőrincnek, amelynek színeiben rendszeresen védett is a harmadosztályban. A fiatal játékos kölcsönadása lejártával visszatért a Pécshez, de nemrégiben szerződést bontott az NB III-ba alászálló klubbal, és megegyezett a másodosztályú Kisvárdával. Ivancsics Alex az ősszel még Eb-selejtezőn szerepelt az U19-es válogatottban, majd klubja, a Pécsi MFC a tavaszi szezonra kölcsönadta az NB III-as Szentlőrincnek, amelynek színeiben rendszeresen védett is a harmadosztályban. A fiatal játékos kölcsönadása lejártával visszatért a Pécshez, de nemrégiben szerződést bontott az NB III-ba alászálló klubbal, és megegyezett a másodosztályú Kisvárdával.

„Nagyon korrekt ajánlatot kaptunk a Kisvárdától – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Kovács Bálint, a játékos menedzsere. – Szimpatikus volt a klub által felvázolt szakmai koncepció, és úgy gondoltuk, hogy a Kisvárdából Alexnek esélye lesz visszakerülnie az utánpótlás-válogatottba. Nagyon motivált, illetve harcra kész, és reméljük, hogy hosszú távon is előrelépést jelent számára ez a szerződés.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik