NB II: korábbi élvonalbeli középpályást igazolt a Kisvárda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.29. 13:07
A Nemzeti Sport Online információi szerint Lázár Zsolt személyében az első osztályban is futballozó középpályással erősítette meg keretét a labdarúgó NB II egyik újonca, a Kisvárda.

Soós Imre, a Kisvárda vezetőedzője megkeresésünkre elmondta, Lázár Zsolt egy plusz egy éves szerződést ír alá a szabolcsi klubhoz. A 29 éves középpályás korábban a Vác, a Honvéd és a Dunaújváros színeiben az első osztályban is játszott, míg az NB II-ben a Cegléd és a Tatabánya együtteseiben futballozott.Lázár Zsolt egy plusz egy éves szerződést ír alá a szabolcsi klubhoz. A 29 éves középpályás korábban a Vác, a Honvéd és a Dunaújváros színeiben az első osztályban is játszott, míg az NB II-ben a Cegléd és a Tatabánya együtteseiben futballozott.

A Kisvárda vezetősége Lázár mellett még egy játékossal erősített, hiszen a vezetőségnek hosszú tárgyalások után sikerült megegyeznie a gyirmóti Cseri Tamással is, így hét főre nőtt a csapat nyári érkezőinek száma.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL

Érkezők: Balogh Balázs (Mezőkövesd), Cseri Tamás (Gyirmót FC Győr), Eszlátyi István (Soproni VSE), Graszl Károly (Gyirmót FC Győr), Hadaró Valentin (Kaposvár), Lázár Zsolt (szabadon igazolható, legutóbb Dunaújváros), Vári Barnabás (Szolnok)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek: Lázi László

Kiszemeltek: Bozsó Antal (Kaposvár), Kártik Bálint (DVSC U18), Koronczi Bence (Puskás Akadémia), Polényi Gábor (Vasas), Sipos Bence (MTK)
Távozók: Myke Bouard Ramos (MTK)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik