Felkészülés: horvát csapattól kapott ki a Kaposvár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.11. 06:42
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi a horvát első osztályú Slaven Belupo otthonában, Kaproncán játszott felkészülési mérkőzést. A házigazdák egygólos hátrányt követően a második félidőben fordították a maguk javára a találkozót, és végül 4–2-re nyertek – számolt be róla a Kaposvár honlapja.

„Az első félidőben kimondottan jól játszottunk, ráadásul már az első percben megszereztük a vezetést Rajczi Péter góljával – mondta a klub honlapján Házi László megbízott edző. – A szünet után rögtön újabb gólt szereztünk Nagy Krisztián jóvoltából, aztán a cserék kaptak lehetőséget, az ellenfél pedig megfordította a meccset. Sajnos négy gólt kaptunk, de összességében azt mondhatom, hogy megérte eljönni. Volt értelme és tanulsága is a találkozónak, hiszen teszteltük a hétvégi, Gyirmót elleni bajnokira tervezett együttesünket."Házi László megbízott edző. – A szünet után rögtön újabb gólt szereztünk Nagy Krisztián jóvoltából, aztán a cserék kaptak lehetőséget, az ellenfél pedig megfordította a meccset. Sajnos négy gólt kaptunk, de összességében azt mondhatom, hogy megérte eljönni. Volt értelme és tanulsága is a találkozónak, hiszen teszteltük a hétvégi, Gyirmót elleni bajnokira tervezett együttesünket."

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Slaven Belupo (horvát I.)–Kaposvári Rákóczi 4–2 (0–1)
Kapronca.

Kaposvár:
Bozsó – Petrók, Vermes, Albert Á. – Kiss M., Zsivóczky, Nagy K., Király V., Hadaró – Dominic, Rajczi. Csereként pályára lépett: Somodi, Fejős, Pallósi, Kovács O., Kereszturi, Kondor, Kozics, Balogh, Vass.
A Kaposvár gólszerzői:
Rajczi, Nagy K.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik