Felkészülés: ismét nyert a Csaba, kikapott a Sopron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.10. 17:21
A labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba a törökországi Belekben 1–0-ra legyőzte a Dinamo Moszkva U23-as csapatát, míg a szintén másodosztályú Soproni VSE-GYSEV hazai pályán 1–0-ra kikapott a szlovák másodosztályban szereplő SK Senec együttesétől.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEKNEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

Soproni VSE-GYSEV–SK Senec (szlovák II. liga) 0–1 (0–0)
Sopron, Lővér körút, műfüves pálya.
SVSE:
Heinrich – Fazakas (Maráczi), Sifter (Horváth A.), Jovetic (Baranyai N.), Nagy Z. (Szabó L.) – Pados, Deme, Kapacina (Szabó B.), Eszlátyi – Horváth P. (Kovács Á.), Zamostny

„A mérkőzés jól szolgálta felkészülésünket – értékelt Supka Attila szakmai igazgató a klub honlapján. – Az első és az utolsó 15 percet leszámítva uraltuk a mérkőzést. Ebben az időszakban szervezetten és jól játszott a csapat, de a gólszerzési lehetőségeinket nem tudtuk értékesíteni. A hajrában szétesett a játékunk, nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, mint előtte és sajnos az ellenfél egy védelmi megingásunkat kihasználta. A kezdőcsapat nagyjából összeállt, még egy-két poszton gondolkodom."

Békéscsaba 1912 Előre–FC Dinamo Moszkva U23 (orosz) 1–0
Törökország, Belek
Gólszerző:
Szilágyi P.

A Békéscsaba harmadik mérkőzését is megnyerte a törökországi edzőtáborban. A csabaiak gólját Szilágyi Péter szerezte és érdekesség, hogy a heves jégeső miatt a meccs 82. percében be kellett fejezni az összecsapást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik