NB II: Tavasszal NB I-es szintű Vasast szeretnék - Szanyó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.08. 13:13
Csütörtök délelőtt az első edzéssel megkezdődött az NB II-es listavezető Vasas téli felkészülése. Szanyó Károly kétórás pörgős edzést tartott, az egyetlen új arc a dabasi Gáspár Balázs volt.

„A személyre szabott edzésterveknek köszönhetően jó állapotban tértek vissza a játékosok, így már szombaton felkészülési mérkőzést játszhatunk – mondta a tréning után elégedetten a Nemzeti Sport Online-nak Szanyó Károly vezetőedző. – Sok felkészülési meccsünk lesz, ennek az az oka, hogy szerintem ez jelenti a legjobb terhelést a játékosoknak. Az NB II-es mezőny nagyon kiegyenlített, tavasszal bárki meglepetést okozhat, így ahhoz, hogy feljussunk az élvonalba, tökélyre kell fejlesztenünk a játékunkat.”Szanyó Károly vezetőedző. – Sok felkészülési meccsünk lesz, ennek az az oka, hogy szerintem ez jelenti a legjobb terhelést a játékosoknak. Az NB II-es mezőny nagyon kiegyenlített, tavasszal bárki meglepetést okozhat, így ahhoz, hogy feljussunk az élvonalba, tökélyre kell fejlesztenünk a játékunkat.”

A Vasas egyelőre nem aktív az átigazolási piacon, az őszi idény hajrájában az MTK-hoz kölcsönből visszatérő Rodenbücher Istvánt leszámítva sem távozó, sem érkező nincs a listán. Az első gyakorláson egy próbajátékos szerepelt; az ősszel Dabason szereplő középpályás, Gáspár Balázs szerződtetéséről a hét végén dönthetnek. A vezetőség azonban gőzerővel dolgozik a keret megerősítésén – szögezte le Szanyó.

„A terveink között szerepel belső és szélső védő, illetve támadó középpályás szerződtetése. Tavasszal NB I-es szintű Vasast szeretnék, ezért csak olyan futballistákban gondolkodunk, akik azonnal bevethetők. Már folynak a tárgyalások, a télen jó nevű játékosok érkezhetnek, akikre mindenki felkapja a fejét" – mondta Szanyó, s hozzátette, az U17-es keretből Kovács Dávid, illetve Pataki Roland is lehetőséget kap arra, hogy az első csapattal készüljön.

Az első felkészülési mérkőzést szombaton 10 órától a BLSZ III 3. csoportjának 8. helyén álló Újpesti Haladás ellen a Fáy utcai műfüves pályán játssza a Vasas.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Völgyi Dániel (Győri ETO), Gáspár Balázs (Dabas)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Rodenbücher István (MTK Budapest)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik