ZTE: A feljutás realitása már valóban távoli - Kocsárdi

Vágólapra másolva!
2014.11.03. 21:38
A ZTE a Vasas elleni pénteki vereséget (0–2) követően csak tizedik a labdarúgó NB II tabelláján, lemaradása jelentős, tízpontnyi a második helyen álló Mezőkövesdtől, de a feljutás esélyének távolabbra sodródása miatt nem változtatnak az elsődleges célokon.

„Egyértelműen az a cél, hogy a hátralévő három mérkőzésen annyi pontot gyűjtsünk be, amivel megmarad az esély az első öt helyezés megszerzésére – idézi a zaol.hu Kocsárdi Gergely klubigazgatót. – Eddig is csak feltételes módban nyilatkoztunk a feljutásról, aminek a realitása így már valóban távoli. Viszont elsődleges célunk a csapatépítés és az új klubmodell kialakítása volt a szezon előtt, s most is tartjuk magunkat ehhez. Az viszont nem zárható ki, hogy a keretben a télen lehetnek változások."zaol.hu Kocsárdi Gergely klubigazgatót. – Eddig is csak feltételes módban nyilatkoztunk a feljutásról, aminek a realitása így már valóban távoli. Viszont elsődleges célunk a csapatépítés és az új klubmodell kialakítása volt a szezon előtt, s most is tartjuk magunkat ehhez. Az viszont nem zárható ki, hogy a keretben a télen lehetnek változások."

A Zalai Hírlap beszámol arról is, hogy a Balmazújváros elleni szombati bajnoki találkozóra jegyet váltók a belépő megőrzésével és felmutatásával a november 12-én esedékes, FTC elleni Ligakupa-mérkőzést is megtekinthetik. Továbbra is várják a 20 főt meghaladó diákcsoportok jelentkezését, akiket a klub a bajnoki és az FTC elleni találkozóira is vendégül lát.

A ZTE FC-vel kapcsolatos fontos információ, hogy ha késéssel is, de megkezdték a műfüves pálya kialakítását az Ifjúsági Sportcentrumban. Az újabb nagyméretű műfüves felület a januári felkészülés során már jelentős segítséget adhat a klub csapatainak munkájához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik