BLSZ: öt kiállítás a hazaiaknál, félbeszakadt a meccs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.15. 13:53
A rendes játékidő letelte után, a lefújás előtti pillanatokban félbeszakadt a BLSZ II ötödik fordulójának szombati játéknapján rendezett Csep-Gól–ASR Gázgyár mérkőzés, mert a hazai futballisták közül öten is piros lapot kaptak, a szabályok értelmében pedig hat játékossal nem lehet folytatni a küzdelmeket.

A kiállításdömping az 51. percben kezdődött, amikor Péli Norbert kapta meg a második sárga lapját egy ütemtelen szerelési kísérlet után. Szűk húsz perccel később Horváth Gézát is leküldte a pályáról Czene-Joó Ádám játékvezető, aki nem vette jó néven a hazaiak játékosának társalgási stílusát. Újabb két perc elteltével Révész György is mehetett zuhanyozni, miután buktatta a vendégek gólhelyzetben kilépő játékosát – a megítélt tizenegyes után a Gázgyár 3–1-re elhúzott.

A három pont sorsa ezzel eldőlt, a Csep-Gól futballistái azonban nehezen viselték a vereséget, s még ketten a kiállítás sorsára jutottak. A 93. percben Síró Máriót szövegelés miatt küldte le a pályáról a bíró, végül Gerstmayer Tamás is piros lapot kapott, mert szabálytalan eszközökkel állított meg egy kapura törő vendégjátékost.

A szabályok ismeretében a játékvezetőnek ezek után nem maradt más választása, mint idő előtt lefújni a mérkőzést, melyből alighanem már csak másodpercek lettek volna hátra.

A meccs jegyzőkönyvét itt tekintheti meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik