NB II: Bajzát meghallgatja az érdeklődők ajánlatát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 12:49
A labdarúgó NB II-ből feljutó Nyíregyháza házi gólkirálya, Bajzát Péter a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, érdeklődőkben nincs hiány, de szívesen maradna a Szpariban, amelynek játékosaként még nem szerepelt az élvonalban. A rutinos csatár hozzátette, a gólkirályi cím kevésbé foglalkoztatja, mint a bajnoki aranyérem.

„Vannak érdeklődők, de jelenlegi klubommal egyelőre nem beszéltünk a folytatásról. Szívesen maradnék Nyíregyházán, már csak azért is, mert a Szpari színeiben végre az NB I-ben is kipróbálhatnám magam. De senki sem önmaga ellensége, így aztán más ajánlatokat is meghallgatok” – mondta Bajzát, aki 21 találatával utolérte a góllövőlista élén a dunaújvárosi Urbin Pétert, így az utolsó két fordulóban dől el, hogy megszerzi-e a gólkirályi címet.

„Ez nem annyira fontos nekem, hiszen voltam már gólkirály az első és a másodosztályban is, tehát ez a kérdés kevésbé foglalkoztat, mint az, hogy megkaparintjuk-e az aranyérmet” – tette hozzá a 32 esztendős csatár.

Mint ismert, a Nyíregyháza a másodosztály 28. fordulójában 1–0-ra győzött a Kisvárda otthonában, így biztossá tette feljutását, de a bajnoki címet még nem zsebelte be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik