NB II: Ausztriából tért haza a csatár a Ceglédhez

Vágólapra másolva!
2014.02.21. 16:31
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE átigazolta a legutóbb Ausztriában futballozó csatárt, Puskás Zoltánt.

A 20 esztendős Puskás legutóbb az osztrák alacsonyabb osztályú SKN St. Pölten Juniors játékosa volt. A télen több csapatnál is próbálkozott, de sem Pápán, sem Tatabányán nem kapott szerződést. A csatárt kereső ceglédiek azonban lecsaptak a labdarúgóra, aki június 30-ig erősítheti a Pest megyeieket.Pápán, sem Tatabányán nem kapott szerződést. A csatárt kereső ceglédiek azonban lecsaptak a labdarúgóra, aki június 30-ig erősítheti a Pest megyeieket.

Erős Ronald, Tisza Kálmán után Puskás Zoltán a ceglédiek harmadik téli új szerzeménye. Értesüléseink szerint a három játékoson kívül mást már nem igazol a klub.

Az elmúlt héten Ukrajnában próbajátékon szereplő Szkunc Vjacseszlávval szerződést bontott a klub, a csatár azonban nem valamelyik ukrán csapatban, hanem az NB III-as Maglódban folytatja pályafutását.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDI VSE-NÉL
Érkezők: Erős Ronald (Újpest FC), Horváth Sándor (FC Hatvan – lejárt a kölcsönszerződése), Puskás Zoltán (SKN St. Pölten – Ausztria), Tisza Kálmán (Szolnoki MÁV – kölcsönbe)
Távozik/távozhat: Juhász Dániel (abbahagyja), Oláh Máté (Maglódi TC – kölcsönbe), Szkunc Vjacseszláv (Maglódi TC)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik