NB II: Simek Péter szóban megegyezett a Kisvárdával, további ászok jöhetnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.04. 10:22
Simek Péter, Kulcsár Kornél és Bognár Zsolt is az NB II-ben szereplő Kisvárdához igazolhat – árulta el Révész Attila, a klub vezetőedzője.

„Szóbeli megállapodásom van Simek Péterrel, akinek már szerződést is ajánlottunk, de egyelőre azt még nem írta alá. Jelenleg New York városában tartózkodik családi okok miatt. A januári felkészülés alatt pár napot velünk fog készülni, ott megnézzük, bár a képességeit ismerve biztosan erősítés lenne csapatunknak – idézte Révész Attilát a kisvardafc.hu. – Kulcsár Kornél is képben van, aki Zalaegerszegről érkezne, és szintén van első osztályú múltja. Simek Péter után talán ismertebb Bognár Zsolt neve, aki legutóbb a Sopron színeiben látogatott a várkertbe, valamint megfordult a Ferencváros és a Diósgyőr csapataiban is, vele is egyeztettünk már, de konkrét eredmény még nem született."Simek Péterrel, akinek már szerződést is ajánlottunk, de egyelőre azt még nem írta alá. Jelenleg New York városában tartózkodik családi okok miatt. A januári felkészülés alatt pár napot velünk fog készülni, ott megnézzük, bár a képességeit ismerve biztosan erősítés lenne csapatunknak – idézte Révész Attilát a kisvardafc.hu. – Kulcsár Kornél is képben van, aki Zalaegerszegről érkezne, és szintén van első osztályú múltja. Simek Péter után talán ismertebb Bognár Zsolt neve, aki legutóbb a Sopron színeiben látogatott a várkertbe, valamint megfordult a Ferencváros és a Diósgyőr csapataiban is, vele is egyeztettünk már, de konkrét eredmény még nem született."

Rajtuk kívül Irhás Ignác, a Mezőkövesd játékosa, Petrók Viktor és a kameruni Yves Simplice Mboussi szerződtetése is szóba került, míg Venczel Balázs érkezését már december első felében bejelentette a klub.

Révész Attila beszélt egy másik rutinos futballista, Tököli Attila esetleges szerződtetéséről is.

„Volt a részünkről megkeresés, többször beszéltem Attilával. Úgy néz ki, hogy magunkat kicsit túlvállalva ide is tudnánk hozni, de úgy gondolom, nem ez a poszt ahol igazán erősítenünk kell, és nem kell a klubbot nehéz helyzetbe hozni egy ember miatt. Hátul vagyunk még mindig lyukasak, így ott kell elsősorban erősítenünk."

Négy futballista távozik a csapattól: Barzó Gergő, Horváth László, Lakatos László és Soós Tibor sem Kisvárdán kezdi el a felkészülést, amelynek a szervezése igen előrehaladott állapotban van.

A csapat január 13-án kezdi a tréningeket, februárban Tiszaújvárosba utazik edzőtáborba. Révész tervei szerint január 25. és február 22. között kilenc edzőmeccset játszanak.

A Kisvárda jelenleg a 14. helyen áll a 16 csapatos másodosztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik