NB II: egy új arc a Balmazújváros idei első edzésén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 19:06
Megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a labdarúgó NB II negyedik helyén telelő Balmazújváros – számolt be róla a klub hivatalos honlapja, a balmazfoci.hu. Az első edzésen már nem vett részt a pályafutását Dunaújvároson folytató Urbin Péter, egy új arc ugyanakkor feltűnt a tréningen.

Ezen a héten napi egy gyakorlás szerepel a balmazújvárosi játékosok programjában, mintegy rávezetésként a kemény munkára. Urbin Péter a mai foglalkozáson már nem vett részt, ahogyan Tóth Dániel sem, aki csak kölcsönben szerepelt az NB II-es együttesnél, a téli felkészülést a Pakssal kezdi meg, de nincs kizárva, hogy tavasszal a Dunaújvárosban szerepel majd – ügyében később születik döntés.

Új játékosról továbbra is csak akkor kíván beszámolni a klub hivatalos honlapja, ha az aláírások már rákerültek a szerződésre. Hétfőn egyetlen új arcot, egy védőt lehetett felfedezni – a futballista személyét azonban homály fedi.

Kiss László kivételével a sérültek felépültek, így Forgács András, Papp Ferenc és Bokros Tibor is a társakkal gyakorolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik