Vasas: Nem titok, Szanyó Károlyban gondolkodunk - Vancsa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.20. 19:03
null
Ha hivatalos megállapodás is megtörténik, elkezdődhet a labdarúgócsapat újjáépítése. (Fotó: NS-archív)
Vancsa Miklós nem titkolja, amennyiben a hivatalos megállapodás is megtörténik a Vasas SC-vel, Szanyó Károly lehet az NB II-ben szereplő Vasas FC labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Vasas SC lesz a labdarúgócsapat százszázalékos tulajdonosa, Jámbor János pedig január 1-jétől szerepet vállal a csapat finanszírozásában. Markovits László, az anyaegyesület elnöke és Jámbor János üzletember között egyelőre azonban nincs hivatalos megállapodás, egyes részletek letisztázása még hátravan.

„A mai nap nekem azt mondta Jámbor János, hogy szóban már mindenben megegyeztek a Vasas SC-vel, ám hivatalos aláírt megállapodás még nem történt. Ha ez is megtörténik, mi nem titkoltan Szanyó Károlyban gondolkodunk, vele képzeljük el a szakmai munkát" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Vancsa Miklós, akinek továbbra is Jámbor jobbkezeként, a mindennapi kérdésekben kell majd szerepet vállalnia, döntéseket hoznia.

Információink szerint Vancsa Miklós ma találkozott a korábbi válogatott támadóval, Ferenczi Istvánnal is, ám nem volt téma a Vasashoz való visszatérése – mindössze baráti, magánjellegű kávézás volt –, mint ahogy senkivel sem tárgyaltak még, ugyanis jelenleg azt sem tudják, milyen posztokon szorul mindenképp erősítésre a keret.

„A szakmai kérdésekben, az esetleges erősítésekről nem egyedül én, Vancsa Miklós döntök majd. Természetesen a szakmai stábbal is egyeztetnünk kell, de mivel még semmi sem hivatalos, így nem történtek tárgyalások a kiszemelt játékosokkal" – tette hozzá a már régóta Jámbor János mellett dolgozó Vancsa.

Jámbor János és Vancsa Miklós jelenleg a Pest megyei első osztályban listavezető III. Kerület együttesének életében is szerepet vállalnak, és nem is kívánják elengedni a klub kezét. Információink szerint fiókcsapatnak szánják a korábban szebb napokat is megélt klubot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik