Labdarúgás: focikarácsony négyes tornával Móron

Vágólapra másolva!
2013.12.20. 14:26
A móri Wekerle Sándor Szabadidőközpontban második alkalommal rendezik meg a Focikarácsonyt. A négycsapatos torna szombaton 10 órakor kezdődik.

„Már-már hagyományosnak mondható a torna – mondja a korábbi kiváló játékvezető, Arany Tamás, az esemény házigazdája. – A Színész–Újságíró rangadó lesz a nyitó mérkőzés, rajtuk kívül az olimpikonok és a sztársportolók együttese, valamint az Universum női futsalcsapata vesz részt a Focikarácsonyon. A színészeknél többek között Nemcsák Károly, Rudolf Péter, Lippai László, Makrai Pál és Laklóth Aladár, míg a sztársportolóknál Deák-Bárdos Mihály, Kristóf András, Szanyó Károly, Pindák László, Csoknyai Levente és Kálnoki Kis Attila is pályára lép.Arany Tamás, az esemény házigazdája. – A Színész–Újságíró rangadó lesz a nyitó mérkőzés, rajtuk kívül az olimpikonok és a sztársportolók együttese, valamint az Universum női futsalcsapata vesz részt a Focikarácsonyon. A színészeknél többek között Nemcsák Károly, Rudolf Péter, Lippai László, Makrai Pál és Laklóth Aladár, míg a sztársportolóknál Deák-Bárdos Mihály, Kristóf András, Szanyó Károly, Pindák László, Csoknyai Levente és Kálnoki Kis Attila is pályára lép.

A rendezvény jótékony célú, ezért a belépés díjtalan, de lehet adományozni, felajánlásokat tenni, a bevétel pedig a Bice-bóca Alapítványhoz kerül.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik