NB II: a korábbi kecskeméti védő is a Gyirmótnál

Vágólapra másolva!
2013.09.03. 21:20
A Nemzeti Sport Online információi szerint Egerszegi Tamás után Sós Márkót is szerződtette az átigazolási időszak utolsó napján a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr. A 22 éves, védőként és középpályásként is bevethető Sós legutóbb a Kecskeméti TE-nél futballozott. A hírt a Gyirmót hivatalos honlapján megerősítette.

Sós Márkó a nyáron távozott a Kecskeméttől, így szabadon igazolható labdarúgóként kerül Gyirmótra, ahol fél plusz egy éves szerződést ír alá. A több poszton is bevethető játékos januárban ugrócsontműtéten esett át, emiatt az egész tavaszi szezont ki kellett hagynia, pedig ősszel a Nemzeti Sport osztályzatai alapján az idény álomcsapatába is bekerült.

A 22 éves Sós a Budapest Honvéd nevelése, és a kispestieknél mutatkozott be az NB I-ben. A Honvéd második csapatának tagjaként az NB II-ben 35 mérkőzésen négy gólig jutott, majd 2011 augusztusában a REAC-hoz igazolt, ahol 26 mérkőzésen öt gólt szerzett. Az elmúlt idényben már újra az NB I-ben futballozhatott, Kecskeméten 11 első osztályú bajnokin szerepelt és egy gólt ért el.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Beliczky Gergő (Lombard Pápa – kölcsönbe), Egerszegi Tamás (Újpest – kölcsönbe), Farkas Márk (Szombathelyi Haladás), Fejes János (Bp. Honvéd-MFA – kölcsönbe), Graszl Károly (Ciprus–Nea Szalamisz),Kardos Norbert (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Kelemen Patrik (Létavértes), Kovács Dániel (Újpest FC), Lengyel Dániel (Békéscsaba Előre), Papp Kristóf (Berkenye), Sós Márkó (Kecskeméti TE)
Távozik/távozhat: Gévay Zsolt (Mezőkövesd), Horváth Rudolf (?), Molnár Gábor (?), Nagy II Gábor (Vasas), Nagy László (?), Regedei Csaba (?), Szabó Csaba (?), Varga László (Siófok)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik