NB II: korábbi élvonalbeli támadóval erősít a Várda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.03. 08:56
Dusan Pavlov személyében megvan a labdarúgó NB II-ben induló Várda SE első új igazolása. A szerb csatár mellett tucatnyi labdarúgó érkezhet.

A 23 éves szerb támadó, Dusan Pavlov egy plusz egy éves szerződést kötött a másodosztályba feljutó Várda SE-vel. A csatár korábban az élvonalból kieső Egri FC-ben is futballozott, legutóbb az NB II-es Putnok labdarúgója volt – adta hírül a szon.hu.Dusan Pavlov egy plusz egy éves szerződést kötött a másodosztályba feljutó Várda SE-vel. A csatár korábban az élvonalból kieső Egri FC-ben is futballozott, legutóbb az NB II-es Putnok labdarúgója volt – adta hírül a szon.hu.

A klub szóbeli megállapodást kötött a legutóbb szintén Putnokon futballozó, újpesti nevelésű Üveges Szabolccsal, csatlakozik a kerethez a három, amatőr Európa-bajnokságot is megjáró nyírbátori labdarúgó, Kóka Róbert, Pálvölgyi Balázs és Lakatos László. A kispesti akadémiáról Kapacina Valér érkezhet.

Kapusposzton a Puskás Akadémiával NB II-es bajnoki címet szerző Czirjék Zoltán vagy a győri, a tavaszt Pápán töltő Nacsa Péter jelenthet erősítést. Miután az ősztől az NB II-es csapatokban legalább egy huszonegy éven aluli játékosnak a pályán kell lennie, fiatal futballistákat is kell igazolni, így került a képbe a szombathelyi Nagy Bálint valamint a kozármislenyi Fenyvesi Olivér, és ebbe a körbe tartozik az elmúlt bajnoki évet Ibrányban töltő két Nyírsuli-nevelés, Barzó Gergő továbbá Varga Attila is.

Nem meglepő, hogy Révész Attila szakmai igazgató látókörébe korábbi nyíregyházi játékosok is bekerültek – a szakember dolgozott már a Szpari kötelékében is –, így szó lehet az Aradon futballozó elefántcsontparti csatár, Sindou Dosso és a Németországban szereplő védő, Perényi Szabolcs Mihály megszerzéséről is. A Várda SE a DVSC-től is számíthat játékosokra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik