NB II: Priskin Tamás kritikájától is fejlődik öccse Győrben

Vágólapra másolva!
2013.03.27. 10:16
Tavasszal már a győriek másodosztályú keretéhez tartozik a korosztályos labdarúgó-válogatottakban is számításba vett Vankó Imre, aki bátyja, a válogatott Priskin Tamás kritikájától is fejlődik.

„Amikor a mérkőzésekre kijön megnézni, mindig elmondja, hogyha talál bennem valami hibát – nyilatkozta a győriek klub honlapján a fiatal játékos. – Én pedig megfogadom a tanácsait, hiszen jó játékos, és elért már egy-két dolgot. Sokat segít abban, hogy előrelépjek.”

Vankó Imre – testvéréhez hasonlóan – szülővárosában, a felvidéki Révkomáromban (Komárno) kezdett el futballozni, mígnem 2004 nyarán egy sikeres próbajátékot követően Győrbe került. Azóta az ETO-hoz tartozik. A most zajló szezont még saját korosztályával, az U18-as csapatban kezdte el, azonban az ősz közepén már az U19-hez tartozott, ráadásként pedig bemutatkozhatott a másodosztályú tartalékok között is. Idén tavasszal végleg felkerült az NB II-es keretbe.

Vankó Imre saját bevallása szerint a tavasz folyamán gyorsaságban és gondolkodásban szeretne előrelépni, és bízik benne, hogy minél több rutint szerezhet a felnőtt mezőnyben is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik