NB II: Láttunk már éjjeli őrt nappal meghalni - Preisinger

Vágólapra másolva!
2012.12.21. 09:02
Preisinger Sánodr, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő, szebb napokat is megélt ZTE vezetőedzője tudja, hogy tetemes az előnye az éllovas Puskás Akadémiának velük szemben, de szerinte ebben a bajnokságban bármi előfordulhat. A Zalaegerszeg elnöke, Nagy Ferenc már rendezte a tartozásokat decemberig, a hisztériakeltést pedig nem szereti.

„A kiesést követőn jó néhány, korábban az NB III-ban szereplő játékos került a felnőttekhez, így meglehetősen vegyes kerettel kezdtük a szezont. Az összerendeződés időt vett igénybe, ugyanakkor a korábbi tapasztalataimra hagyatkozva gyorsabban ment, mint gondoltam. Nyilvánvaló, nem kimagasló a teljesítményünk, az eredményeink is ezt mutatják, hiszen a listavezető Puskás Akadémia mögött tizenöt pont a lemaradásunk, de ebben a bajnokságban bármi előfordulhat, és láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni" – értékelt Preisinger Sándor, a ZTE vezetőedzője a Nemzeti Sportnak.

„A tartozást rendeztük, sőt decemberig bezárólag nincs elmaradásunk a játékosok járandóságait illetően. Megelégeltem, hogy egy éve csak negatív hírek szolgáltatnak témát a klubbal kapcsolatban. A Zalaegerszegtől távozó labdarúgóknak sem maradtunk adósai. Évek hosszú során át nyugodt légkörben dolgozhattunk, aztán külső körülmények hatására azonban meginogtunk, de túléljük a válságos időszakot. Az anyagi nehézségekből fakadó feszültség pedig számos élvonalbeli egyesületnél létező probléma, nem egyedi jelenség" – tette tisztába a viszonyokat a ZTE elnöke, Nagy Ferenc.

„Meggyőződésem, a városban tudatos a hisztériakeltés, számtalan téves információ jelent meg az ősszel, s ezek egyáltalán nem könnyítették meg a helyzetünket" – tette hozzá a zalaegerszegi vezető.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik