Tímár Krisztián: Mindent elmond, hogy a mezőny egyik legjobbja a Fradi kapusa volt

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.04.25. 08:41
null
Emlékezetes mérkőzésen győzte le 2–1-re a Ferencváros a Nyíregyházát a Mol Magyar Kupa elődöntőjében. Az NB II-ben éllovas Szpari hiába vezetett, az NB I bajnoka a meccs végén fordított, nyert, és 2022 után ismét a Pakssal csap össze az aranyéremért. A találkozó után a Spartacus vezetőedzője, Tímár Krisztián válaszolt az újságírók kérdéseire.

Tímár Krisztián elárultra: büszke a csapatára.

„Kicsi keserű pirula van, mert nagyon közel álltunk hozzá, hogy az ország legjobb csapatát kiverjük a kupából. Nagyon örülök, hogy nem kellett módosítanunk, nem álltunk be bunkerfociba, tudtuk a saját játékunka játszani, nagyon jó iramot mentünk. Mindenki láthatta, hogy ez a Nyíregyháza nagyon jó úton jár. Minimális dolgokat kell még kijavítanunk, van még, amiben fejlődni kell, de összességében úgy érzem, sok helyzetet tudtunk kialakítani. Szerintem az mindent elmond a mérkőzésről, hogy a mezőny egyik legjobbja az ellenfél kapusa volt.”

Videónkban beszélgetünk arról, hogy akár már jövő hétfőn bebiztosíthatják a feljutást, de már a Ferencváros ellen is úgy tűnt, egy NB I-es csapatot látunk a pályán. Szóba kerül, hogy a Fradi győztes gólját vajon megelőzte-e lesállás, illetve Varga Barnabás büntetője jogos volt-e. Végül az épülő stadionról és a nyíregyházi szurkolóktól beszélgetünk.

 

 

MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC (NB II)–FERENCVÁROSI TC 1–2 (0–0)
Balmazújváros, Városi Stadion, 2500 néző. Vezette: Bogár
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Baki, Alaxai, Gengeliczki – Farkas B., Kesztyűs B. (Sigér Á., 77.), Nagy D. (Temesvári, 90.), Nagy B. – Gresó (Novák, 74.), Beke P., Kovácsréti. Vezetőedző: Tímár Krisztián
FERENCVÁROS: Varga Á. – Botka (Loncar, a szünetben), Abena, I. Cissé, Civic (C. Ramírez, 80.) – Maiga (Szevikjan, 74.), Abu Fani, Zachariassen (Makreckis, 16.) – Marquinhos, Varga B., A. Traoré (Kodro, 74.). Vezetőedző: Dejan Sztankovics eltiltása miatt Nenad Szakics
Gólszerző: Kovácsréti (68.), ill. I. Cissé (85.), Szevikjan (89.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik