NB I: az Újpest gólfelelőse szerint Mészöly Géza olyan, mint egy apa

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.03.13. 16:15
Peter Ambrose élvezi a közös munkát Mészöly Gézával (Fotó: ujpestfc.hu)
Az NB I-ben szereplő Újpest támadója, Peter Ambrose a klub hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt arról, hogy szerinte mi változott meg Mészöly Géza érkezésével a csapatnál.

„Rengeteget motivál minket, és folyamatosan azt szeretné, ha küzdenénk és a maximumot adnánk ki magunkból – mondta el Mészöly Gézáról Peter Ambrose a klub hivatalos honlapjának. –  Ez nem csak a pályán igaz, azon kívül is törődik velünk, ha van valami gond, akkor azt igyekszik közösen megbeszélni és megoldani. Egy nagyon jó ember, aki mindig pontosan elmondja, mit és hogyan csináljunk, és mivel anno ő is jó játékos volt, megért minket, és tisztában van az érzéseinkkel. Olyan, mint egy mentor vagy egy apa. Emellett az edzéseken is folyamatosan versenyhelyzetet teremt, minden gyakorlatban van egy nyertes, így arra ösztönöz minket, hogy állandóan győzni akarjunk, ebből pedig a meccseken is profitálhatunk.”

Az újpestiek támadója idén már nyolc gólt szerzett az NB I-ben, és egyszer a kupában is eredményes volt. Az interjúban Ambrose szót ejtett arról is, hogy minek tudható be a nagy formajavulása: „Eldöntöttem, hogy nagyobb felelősséget vállalok a pályán és azon kívül is. Ennek lett meg az eredménye, de az egyéni edzésmunkámra is nagyobb hangsúlyt fektetek, erősödtem és gyorsultam is” – fogalmazott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik