Visszatért a Hajduk Splithez a Diósgyőr horvát kapusa

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.30. 11:28
Sentic visszatért Horvátországba (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos felületein bejelentette, hogy visszatért a Hajduk Splithez Karlo Sentic kapus, akit a gárda nyáron vett kölcsön a horvát klubtól.

„Köszönöm az edzői stábnak, a menedzsmentnek és a DVTK minden munkatársának, hogy az elmúlt hat hónapban a DVTK kapusa lehettem. Csupa szívemnek kedves emléket viszek magammal – idézte a távozó Karlo Senticet a klub oldala.Külön köszönöm a szurkolóknak és a Miskolcon megismert embereknek, hogy megkönnyítették számomra a beilleszkedést a városban, és külföldiként is befogadtak maguk közé. Bízom benne, hogy fogunk még találkozni! Jó egészséget és sok boldog pillanatot kívánok minden Diósgyőr-szurkolónak és a DVTK-ért dolgozóknak, továbbá minél több győzelmet, ami lehetővé teszi, hogy a klub elérje azt a helyet, amit megérdemel. Hajrá, Diósgyőr!”

A 22 éves Karlo Sentic az őszi szezonban kilenc bajnoki és egy Magyar Kupa-mérkőzésen védett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Ondrej Baco (cseh, Hapoel Jerusalem – Izrael), Marco Lund (dán, IFK Norrköping – Svédország), Tóth Balázs (Kazincbarcika) 
Kölcsönbe érkezők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bánhegyi Bogdán (legutóbb kooperációs kölcsönben, Kazincbarcikán szerepelt)
Kiszemeltek:
Távozók: Marin Jurina (bosnyák-horvát, MTK Budapest), Lukács Dániel (Kecskeméti TE) 
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Karlo Sentic (horvát, Hajduk Split – Horvátország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik