Külföldről szerintem könnyebb bekerülni az Eb-keretbe – Kata Mihály nem foglalkozik a pletykákkal

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.01.24. 15:38
null
Gyors gólváltás után 1–1-es döntetlennel zárult az élvonalbeli MTK Budapest és a másodosztályú Honvéd Sándor Károly Labdarúgó Akadémián rendezett felkészülési mérkőzésen. A találkozó után a kék-fehérek csapatkapitányával, Kata Mihállyal beszélgettünk – természetesen a vele kapcsolatos átigazolási pletykák is szóba kerültek.

Kata Mihályt először a Honvéd elleni találkozóról kérdeztük:

„Nyilván szerintem azért érződött mindkét csapaton, hogy a felkészülés közben vagyunk. Én éreztem a saját csapatomon is és a Honvédon is, hogy a bajnoki ritmust még nem vettük föl. A hétvégén már remélem, még egy lépéssel közelebb leszünk, hiszen jövő héten már elrajtol az NB I. Dolgozunk, dolgozunk, de azért ezen a játékon még lesz csiszolni valónk.”

Videónkban beszélgetünk a felkészülésről, de szóba kerülnek a vele kapcsolatos pletykák is, hiszen az elmúlt napokban több külföldi klubbal is hírbe hozták a nevét. Kíváncsiak vagyunk, egy esetleges klubváltásnál mennyire lehet szempont a nyári Európa-bajnokságon való szereplés, és arra is rákérdezünk, személy szerint tud-e konkrét ajánlatról.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MTK Budapest (I. o.)–Honvéd (II. o.) 1–1 (0–0)
Sándor Károly Labdarúgó Akadémia, zárt kapu. V.: Káprály
MTK: Rácz – Hej, Kádár (Vadnai 80.), Kocsis G. (Nagy Zs. 62.) – Spalek (Kovács M. 80.), Horváth A. (Kosznovszky 62.), Kata (Varju 80.), Bognár, Antonov (Végh 80.) – Jurina (Stieber, a szünetben), Németh K. (Molnár R. 37.)
Vezetőedző: Horváth Dávid
HONVÉD: Tujvel (Gyetván, a szünetben)– Eördögh, Pekár (Kocsis G. 62.), Szabó A., Benczenleitner (Kovács N. 62.)– Lőrinczy (Keresztes 74.), Nyitrai (Adorján 62.), Holman (Bocskay 74.) – Kerezsi (Haragos 74.), Krajcsovics (Bobál G. 74.), Kocsis D. (Simon B. 62.)
Vezetőedző: Csertői Aurél
Gól: Hej (65.), ill. Holman (60. – 11-esből)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik