NB I: újabb kecskeméti labdarúgót operáltak meg

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.08.25. 14:20
A felkészülési időszak finisében megsérülő Nikitscher Tamást megoperálták, hamarosan elkezdheti a rehabilitációt – adta hírül a labdarúgót foglalkoztató NB I-es csapat, a Kecskeméti TE pénteken a hivatalos honlapján.

Nikitscher Tamás még az Ajka elleni utolsó felkészülési mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást. A szerdai műtét jól sikerült, a középpályás hamarosan, egy kontroll után megkezdheti a hónapokig tartó rehabilitációs munkát.az Ajka elleni utolsó felkészülési mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást. A szerdai műtét jól sikerült, a középpályás hamarosan, egy kontroll után megkezdheti a hónapokig tartó rehabilitációs munkát.

„A műtét másnapján már hazai is engedtek, most két hétig mankózni fogok, pici gyógytorna mellett viszont főleg a pihenésen lesz a hangsúly – idézi Nikitscher Tamást a klubhonlap. – Nincs bennem rossz érzés, maximálisan hiszek abban, hogy minden sikerülni fog. Mindent meg fogok tenni, hogy minél előbb a csapat rendelkezésére álljak, ehhez viszont türelem kell, hogy a lehető legjobban összerakjam magam ehhez.”

Nemrégiben egy másik kecskeméti labdarúgót is megoperáltak – az érintettel, Banó-Szabó Bencével készült interjúnkat ide kattintva olvashatják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik