FTC: a tavalyi Európa-liga-győztes érdeklődik Lisztes Krisztián iránt – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.06.16. 19:36
null
Lisztes Krisztián kilenc meccsen öt gólt szerzett az NB I legutóbbi idényében (Fotó: Koncz Márton)
A Metropol úgy tudja, hogy a német Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt érdeklődik a Ferencváros támadója, Lisztes Krisztián iránt, ugyanakkor még nem keresték meg a 18 éves labdarúgót.

 

Az Európa-liga 2021–2022-es kiírásának győztese, az Eintracht Frankfurt érdeklődik a Ferencváros szélsője, ifjabb Lisztes Krisztián iránt. Ezt a játékos édesapja is megerősítette, azonban hozzátette, egyelőre nem keresték meg a fiát: „Akkor lehetne komoly hírről beszélni, ha konkrétan megkeresnék a Ferencvárost vagy Krisztiánt, de erről még nincs szó”.

„Hároméves szerződés köti a Ferencvároshoz. Az első cél, hogy helyet szerezzen magának a kezdőcsapatban, ezért dolgozik– folytatta az édesapja a Metropolnak. –Ha megállja a helyét idehaza, akkor beszélhetünk a következő célról, egy külföldi bajnokságról. A Bundesliga nagyon erős, ahhoz még erősödnie kell. Nagyon örülünk, hogy Krisztián így berobbant a köztudatba, gólokat szerzett, és az utánpótlás-válogatottban is eredményes volt. Ezek nagy reményekre jogosítják őt.”

Lisztes ebben az idényben kilencszer lépett pályára a zöld-fehér együttesben, ezeken a találkozókon öt gólt szerzett.

Legutóbb a magyar U21-es válogatottban talált a kapuba, a Szlovákia elleni felkészülési mérkőzésen az ő góljával nyert Gera Zoltán csapata.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik