NB I: gambiai támadót igazolhat a Puskás Akadémia – sajtóhír

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2022.05.29. 18:42
null
Gambiai támadó lehet Hornyák Zsolt új opciója a csatárpozícióra (Fotó: Török Attila)
A szlovén sportklub.n1info.si értesülései szerint hamarosan hivatalosan is bejelentheti a Puskás Akadémia, hogy szerződtette az FC Koper gambiai támadóját, Lamin Colleyt.

 

 

A lap a magyar forrásától úgy tudja, a felcsúti együttes 600 ezer eurót fizet – amely összeg tovább nőhet különböző feltételek teljesülése esetén – a 28 esztendős, 195 centiméter magas játékosért, akivel két évre szóló szerződést ír majd alá. A megállapodás aláírásától már csak az orvosi vizsgálat választja el a játékost a hír szerint.

Lamin Colley korábban angol alsóbb osztályú együtteseknél futballozott, majd 2019-ben a belga La Louviere-től szerződött a szlovén ND Goricához. Innen igazolt az FC Koperhez, amelyben az elmúlt idényben 34 alkalommal lépett pályára a bajnokságban, 10 gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIÁNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Papp Kristóf (Budaörs), Posztobányi Patrik (ZTE FC), Tamás Nándor (Csákvár), Major Gergő (Csákvár), Ominger Gergő (Csákvár), Mim Gergely (Csákvár), Kártik Bálint (Csákvár), Auerbach Martin (Csákvár), Huszti András (ZTE), Kiss Tamás (Cambuur – Hollandia), Ganbold Ganbajar (mongol, Komárno FC – Szlovákia)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Lamin Colley (gambiai, FC Koper – Szlovénia)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Sahab Zahedi (iráni, Zorja Luhanszk – Ukrajna)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik