NB I: műtét vár a paksi csapatkapitányra, vége az idényének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.10. 17:39
A paksiaknál az Újpest ellen térdszalagszakadást szenvedő Kulcsár Dávidot szerda késő délután műtik meg, Gévay Zsoltnak a bokája miatt kell a későbbiekben kés alá feküdnie, Nagy Richárdnak azonban szerencséje van: részleges ínszalagszakadását nem kell megoperálni – számolt be róla a tolnaiak hivatalos honlapja.

A Paks csapatkapitányának, Gévay Zsoltnak a bokaízületénél kialakult csontos lerakódás miatti gyulladásra kapott injekciós kezelés nem bizonyult elég hatásosnak, ezért meg kell műteni, így számára minden bizonnyal véget ért a tavaszi szezon.Gévay Zsoltnak a bokaízületénél kialakult csontos lerakódás miatti gyulladásra kapott injekciós kezelés nem bizonyult elég hatásosnak, ezért meg kell műteni, így számára minden bizonnyal véget ért a tavaszi szezon.

„Sajnos a kezelés, amin átestem, nem garancia a teljes felépülésre, megpróbáltuk, de nagyobb beavatkozásra van szükség. Artroszkópos eljárással ki kell tisztítani a csontosodást, így felelőtlenség lenne tovább terhelni” – idézte a játékost a klub honlapja.

Nagy Richárd egy hete még az MRI-vizsgálatának eredményére várt azzal, hogy valószínűleg fáradásos szárkapocscsont-repedést szenvedett. Mára kiderült: a képalkotói vizsgálat a sípcsont és a szárkapocscsont közötti összeköttetésért felelős ínszalag részleges szakadását mutatta ki.

„Az orvosunkkal történő konzultáció során úgy ítéltük meg, nem kell belenyúlni, nem szükséges műtét, viszont két hétig nem végezhetek semmiféle edzést, ami a sérült lábamat terhelné” – így a középpályás, aki hozzátette, a kontrollvizsgálat a jövő hét utolsó napján esedékes.

Az Újpest ellen térdszalagszakadást szenvedő Kulcsár Dávidot szerda késő délután műtik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik