Labdarúgás: kiderült, miért állt le a volt fradista szíve

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.08. 09:26
Sokáig az orvosok sem tudták biztosan, mi miatt lett rosszul a soproni önkormányzat február 22-i közgyűlésén az immáron politikusként dolgozó Csiszár Ákos. Az aktív játéktól 2003-ban visszavonuló, a Ferencvárossal bajnoki címet szerző, immár az otthonában gyógyuló futballista a Blikknek most elmondta, mi történt.

„Kiderült, hogy vírus támadta meg a szívemet. Nem tudom, mikor, hol kaphattam el, de már nem is számít. Megtörtént, most már a teljes felépülésnek rendelek alá mindent. Szerencsére az eredményeim biztatóak” – idézi a Blikk a pályafutása során a Soproni LC, a Győri ETO, a BVSC és a Matáv FC Sopron soraiban is megforduló Csiszár Ákost, aki hamarosan szeretne ismét munkába állni.idézi a Blikk a pályafutása során a Soproni LC, a Győri ETO, a BVSC és a Matáv FC Sopron soraiban is megforduló Csiszár Ákost, aki hamarosan szeretne ismét munkába állni.

Mint beszámoltunk róla, a 43 éves Csiszár – aki az SC Sopron klubelnöki posztját is betölti – az említett februári közgyűlésen, az egyik napirendi pont közben összeesett, elveszítette az eszméletét, újra kellett éleszteni a helyszínen.

A sportember csaknem két hónapot töltött kórházban és szanatóriumban a február végi szívleállása óta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik