DVSC: magyarokat akarnak, „ők jobban odateszik magukat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.31. 12:21
Magyar labdarúgókat csábítana Debrecenbe a Loki vezetősége, lesznek további távozók, az edzői posztra pedig még keresik a megfelelő szakembert – egyebek mellett ezeket mondta Róka Géza, a DVSC Futballszervező Zrt. cégvezetője a Debrecen Televíziónak.

„A játékosok kiválasztásánál szeretnénk a hangsúlyt elsősorban a magyar futballstákra helyezni, mert az bizonyosodott be, hogy lényegesen jobban odateszik magukat, emellett az MLSZ finanszírozási rendszere is ezt teszi ésszerűvé számunkra – idézi a dehir.hu Róka Gézát. – Szeretnénk egy kicsit racionalizálni a keretet, tehát azokat a labdarúgókat megtartani elsősorban, akikre építeni tudunk a jövőben. Illetve hozzájuk erősítést szerezni.”dehir.hu Róka Gézát. – Szeretnénk egy kicsit racionalizálni a keretet, tehát azokat a labdarúgókat megtartani elsősorban, akikre építeni tudunk a jövőben. Illetve hozzájuk erősítést szerezni.”

Mint ismert, a csapatot az idény nagy részében irányító Leonel Pontes vezetőedzőtől nemrégiben megváltak, az utolsó fordulóban Herczeg András ült a kispadon – és egyelőre nem dőlt el, kivel kezdik el a felkészülést az új kiírásra.

„Hadd kapjunk még egy kis időt, folynak az egyeztetések. Természetesen keressük a megfelelő edzőt, de hogy ki lesz ő, marad-e Herczeg András vagy új trénere lesz a Lokinak, arról még nem tudok konkrétummal szolgálni” – fogalmazott Róka Géza.

Mint beszámoltunk róla, a több poszton is bevethető Aleksandar Jovanoviccsal újabb kétéves szerződést kötött a klub, megváltak viszont a bosnyák Haris Handzictól, Ivan Kelavától és a dél-koreai Szuk Hjun Dzsuntól.

„Sajnos nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, és nem hozták azt a teljesítményt, amit vártunk tőlük” – indokolt Róka.

A játékosok hétfőtől két hétig a szabadságukat töltik. A DVSC csalódást keltő szereplés után a 8. helyen fejezte be a bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik