Honvéd: a ZTE-től távozó hátvéd is utazik a beleki edzőtáborba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.12. 16:19
Villám Balázs, a ZTE-től távozó játékos is a Budapest Honvéddal tart a csapat törökországi edzőtáborába, ahol az NB I-ben szereplő klub három edzőmérkőzést vív a felkészülés részeként.

A Budapest Honvéd Facebook-oldalának George F. Hemingwayjel készített interjújából kiderül, hogy Villám Balázst is tesztelik a beleki felkészülés során, noha már nem feltétlenül szerződtetnének újabb játékost, mert „megvannak”.A Budapest Honvéd Facebook-oldalának George F. Hemingwayjel készített interjújából kiderül, hogy Villám Balázst is tesztelik a beleki felkészülés során, noha már nem feltétlenül szerződtetnének újabb játékost, mert „megvannak”.

„Román és bolgár ellenféllel is játszunk az edzőtáborban, a harmadikat még keressük. 18-án, 21-én és 24-én kerül sor a találkozókra. Összesen 24 játékos utazik, köztük Villám Balázs, aki próbajátékon van a klubnál.”

„Ugyanakkor nem vagyunk szerződtetési kényszerben, megvagyunk. Ha olyan játékot mutat a jobb oldalon, ha valós alternatívája lehet Ikenne-Kingnek, Lovricnak vagy Baráthnak, akkor szerződtethetjük.”

A Budapest Honvéd még a nyáron megállapodott az egyik nagy afrikai akadémiával, ahonnan most két kameruni játékos érkezik az NB III-as csapathoz. „Nem annyira az első csapatnál tervezünk velük, inkább értékesítésben gondolkodunk. Állítólag kiemelkedő képességűek.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Villám Balázs (ZTE, próbajáték)
Távozók: Botka Endre (Ferencváros), Nagy Sándor (ukrajnai, szabadon igazolható, lejárt a szerződése), Prosser Dániel (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Gazdag Dániel (Videoton), Hidi Patrik (Puskás Akadémia; Messina – Olaszország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik