Haladás: Mészöly véleményt mondott az U17-es világbajnokról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.21. 08:55
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza szerint biztatóak az első benyomások a jelenleg próbajátékon szereplő Funsho Ibrahim Bamgboyéval kapcsolatban.

Mint beszámoltunk róla, hogy a nigériai Funsho Ibrahim Bamgboye személyében U17-es világbajnokot tesztel a Haladás labdarúgócsapata. A fiatal támadó szerda óta edz a szombathelyiekkel, Mészöly Géza vezetőedző az első benyomásairól nyilatkozott a haladas.hu-nak.Mint beszámoltunk róla, hogy a nigériai Funsho Ibrahim Bamgboye személyében U17-es világbajnokot tesztel a Haladás labdarúgócsapata. A fiatal támadó szerda óta edz a szombathelyiekkel, Mészöly Géza vezetőedző az első benyomásairól nyilatkozott a haladas.hu-nak.

„Pár tréning után nem szívesen mondok véleményt senkiről sem – szögezte le Mészöly. – De ami az első benyomásaimat illeti, azok nagyrészt kedvezőek. Miután beszél angolul, kiválóan lehet vele kommunikálni, emellett nyitott személyiség. Eddig egyébként főként labdás teszteket végeztettünk vele. Az mindenesetre látszik, hogy mozgékony fiú, jó az ütemérzéke. Mivel december 10-ig velünk készül, van még időnk eldönteni, mi legyen a sorsa.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik