NS-ajánló: Bacsa a miskolci szurkolókról; Korhut az Inter legyőzéséről

Vágólapra másolva!
2016.09.17. 00:21
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
♦ Bacsa Patrik
♦ Bacsa Patrik
továbbra is nyugodtan sétálgatna, csak míg eddig – legalábbis a primitív transzparensekkel tiltakozó diósgyőri szurkolók szerint – a pályán tette mindezt, a DVTK játékosa inkább a miskolci utcákon korzózna. Ehhez alighanem a Mezőkövesd elleni győzelem vezethet, de a csatár szerint azt is könnyebb kivívni, ha a szurkolók támogatják a csapatot.

Valaha a tévén nézte, most mellette öltözik – klasszikus történet, bár nem feltétlenül koreai-magyar viszonylatban, angol közvetítéssel. A Ferencváros új légiósa, Rju Szung Vu esetében azonban ez a helyzet: addig nézte Gera Zoltán góljait a Premier League-összefoglalókban, hogy most mellette találta magát. De milyen küzdősportban mérkőzne meg Böde Dániellel?

Mészöly Géza ugyan emberileg nagyon örül annak, hogy a Vasas vezeti a tabellát, de azért szombaton csapata, a Haladás azon lesz, hogy faragjon a piros-kékek előnyéből. És még a dobogóról is szó esik.

Korhut Mihálynak nem akármilyen kalandban volt része, hiszen csapata, a Hapoel Beer-Seva legyőzte az Internazionalét az Európa-ligában. Borbola Bencének mesélt az élményekről.

Megkezdte menetelését a női röplabda-válogatott az Eb-selejtezőkön, és bár volt egy pocsék szettje Észtország ellen, végül azért kiderült, hogy mit keresett tavaly az Eb-n ez a társaság. Papp Bálint riportja.

Szombaton Hosszabbítás mellékletünk a soros: folytatódik az igazi bajnok, Szilágyi Áron történetét felelevenítő sorozatunk, bemutatjuk a férfi kosárválogatott nagy menetelésének két főalakját, Hanga Ádámot és Vojvoda Dávidot és felidézzük a sportág magyar Eb-történelmének legcsodálatosabb pillanatait, valamint megemlékezünk azokról, akik élsportolóként a halált kísértették, aztán értelmetlen, megdöbbentő balesetekben vesztették életüket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik