NB I: Vernes elárulta, miért igazolt el a Honvédból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.02. 19:13
Vernes Richárd, az NB I-es Budapest Honvéd utánpótlás-válogatott támadója a nyári átigazolási időszak utolsó napján a szintén élvonalbeli Pakshoz szerződött. A 24 éves játékos elmondta, miért váltott.

„Nem úgy alakultak a dolgaim a Honvédnál, ahogy azt elterveztem – árulta el a Paks honlapjának Vernes Richárd. – Nem kaptam annyi lehetőséget, mint amennyit szerettem volna, így már korábban szerettem volna más csapathoz kerülni, de ez csak most jött össze.”Vernes Richárd. – Nem kaptam annyi lehetőséget, mint amennyit szerettem volna, így már korábban szerettem volna más csapathoz kerülni, de ez csak most jött össze.”

„Ezzel a kölcsönnel egy elég hosszú tárgyalási folyamat végére került most pont. Voltak más lehetőségek is, de én kimondottan ide Paksra szerettem volna átkerülni. Ennek legfőbb oka az edzői stáb, azon belül is Csertői Aurél és Tököli Attila személye. Sok jót hallottam róluk. Mielőtt döntöttem, sokat beszélgettem egykori csapattársammal, Kemenes Szabolccsal is. Ő is csak pozitívan nyilatkozott az itteni munkáról. Az a játékstílus is fekszik nekem, amit a Paks játszik. Nagyon örülök annak, hogy itt vagyok, igen motiváltan érkeztem.”

Vernes elmondta, minden bizonnyal könnyen beilleszkedik majd új csapatába.

„Ezzel valószínűleg nem lesz gond, hiszen több ismerős játékos is van az öltözőben, mint Kemenes Szabolcs, Jelena Richárd vagy épp Kovács Gábor. Remélem, hogy itt Pakson egy olyan jó szezont mondhatok majd a magaménak, amivel maximálisan segíteni tudok a csapatnak.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Haraszti Zsolt
(Videoton), Jelena Richárd (Honvéd, szabadon igazolhatóként), Kemenes Szabolcs (Honvéd, szabadon igazolhatóként), Koltai Tamás (Videoton – kölcsön után végleg), Kovács Gábor (DVTK, szabadon igazolhatóként), Laczkó Zsolt (Békéscsaba, szabadon igazolhatóként), Szalai András (MTK)
Kölcsönbe érkezők: Vernes Richárd (Bp. Honvéd)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók: Bajner Bálint (Modena – Olaszország), Csernyánszki Norbert (visszavonul), Péter Antal (SZEOL SC), Rodenbücher István (Szigetszentmiklós, szabadon igazolhatóként), Szekszárdi Tamás (Kozármisleny)
Kölcsönbe távozók: Balázs Zsolt (Bp. Honvéd), Bor Dávid (Dorog), Kelemen Dávid (Békéscsaba), Kővári Róbert (Dorog), Nagy Richárd (SZEOL), Vági András (ismét Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Asztalos Dávid (MTK, onnan Cegléd, kölcsönbe)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik