MTK: „Tény, hogy nem futom életem szezonját…”

Vágólapra másolva!
2016.09.15. 09:36
Kanta József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK csapatkapitánya a klub honlapjának beszélt a hétvégi, Ferencváros elleni bravúros győzelem után.

„Minden MTK-hoz kötődő embernek kiemelten fontos az örökrangadó, ezért is vagyunk nagyon boldogok, hogy újra sikerült legyőzni a Ferencvárost hazai pályán. Örülnék, ha hagyományt tudnánk teremteni ebből, de azért itt még nem tartunk” – idézi a kék-fehérek honlapja a 32 éves, háromszoros magyar válogatott játékost, aki elárulta, jelenleg még nem érzi magát csúcsformában.

„Az tény, hogy nem futom életem szezonját, és még most sem vagyok a csúcson. Ilyenkor sportolóként nincs mit tenni, az ember felemeli a fejét, küzd és igyekszik mindent megtenni a csapatáért. Egyetértek Torghelle Sándorral abban, hogy az FTC elleni siker kulcsa a csapategység volt. Ezt a Fradit csak ilyen egységesen játszva és gondolkozva lehet legyőzni. Nagyon motiváltak voltunk, és azért valljuk be, a végén jött a szerencsefaktor is, ami miatt nem kell rosszul éreznünk magunk, hiszen nagyon megdolgoztunk érte.”

Kanta József elmondta, mit vár a gárdától a bajnokság folytatásában.

„Az elmúlt négy fordulóból kiindulva azt mondhatom, járható úton indultunk el, melyről még véletlenül sem szabad letérni. Az elmúlt szezonhoz képest kiegyenlítettebb lett a bajnokság, nagyon meg kell küzdeni a pontokért, de ha ilyen szellemben futballozunk továbbra is, akkor a csapatnak feljebb van a helye, mint a jelenlegi kilencedik pozíció.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik