DVTK: a Deportivót is megjáró spanyol támadó érkezhet

Vágólapra másolva!
2016.06.16. 09:52
Az Észak-Magyarország információja szerint spanyol támadó csatlakozhat a napokban a DVTK keretéhez, egy olyan labdarúgó, aki pályafutása során játszott a Deportivo La Corunában is.

A boon.hu beszámolójából kiderül, hogy a DVTK NB III-as tartalékegyütteséből is több játékos csatlakozott az első csapathoz, így 27 fősre duzzadt a keret. Koman Vladimir és Egerszegi Tamás maradása kérdéses, nekik az edzőtábor rajtjáig, azaz június 20-ig kell nyilatkozniuk a jövőjükről. boon.hu beszámolójából kiderül, hogy a DVTK NB III-as tartalékegyütteséből is több játékos csatlakozott az első csapathoz, így 27 fősre duzzadt a keret. Koman Vladimir és Egerszegi Tamás maradása kérdéses, nekik az edzőtábor rajtjáig, azaz június 20-ig kell nyilatkozniuk a jövőjükről.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Lázár Pál (DVSC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szabó II Balázs
Kiszemeltek: Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Makrai Gábor (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár), Spandler Csaba (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár)
Távozók: Barczi Dávid (Videoton, szabadon igazolhatóként), Grumics Miroszlav (szerb-magyar, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Gyirmót), Manjrekar James (kanadai, Vasas), Kovács Gábor (Paks – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (SSC Napoli – Olaszország)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Egerszegi Tamás (lejár a szerződése), Elek Ákos, Georges Henri Griffiths (elefántcsontparti), Koman Vladimir (lejár a szerződése)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik