Nyíregyháza: Bajzát nemet mondott, tíz játékos távozik

Vágólapra másolva!
2015.06.19. 18:44
Befejeződtek a tárgyalások a labdarúgó NB I-től licencproblémák miatt búcsúzó Nyíregyháza Spartacus vezetősége és a keret játékosai között – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A nyírségi együttes kerete – ahogyan arra számítani lehetett – alaposan átalakul.

A Debrecenbe visszatérő Balogh János, a Haladáshoz szerződő Bosnjak Predrag és a Puskás Akadémiához távozó Pekár László mellett Fodor Ferenc, Koller Krisztián, Karacs Péter, Mihael Kovacevic, L’Imam Seydi, Dato Darcimelija, Zurabi Arziani, Juraj Halenár és Deniss Ivanovs is távozik, míg Hrabina Alex szerződését nem hosszabbítja meg a klub – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.A Debrecenbe visszatérő Balogh János, a Haladáshoz szerződő Bosnjak Predrag és a Puskás Akadémiához távozó Pekár László mellett Fodor Ferenc, Koller Krisztián, Karacs Péter, Mihael Kovacevic, L’Imam Seydi, Dato Darcimelija, Zurabi Arziani, Juraj Halenár és Deniss Ivanovs is távozik, míg Hrabina Alex szerződését nem hosszabbítja meg a klub – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

Mohamadou Abdouraman, Ovszijenko Volodimir és Törtei Tamás az NB III-ban is marad a Nyíregyháza játékosa, és a vezetők szóban Pákolicz Dáviddal, Rezes Lászlóval és Rubus Tamással is megállapodtak. Öt nap múlva a Szparival kezdi meg a felkészülést Zoran Kosztics és Igor Zofcák is. Szokol Zsoltot szintén szeretné megtartani a vezetőség, ő hétfőig kért gondolkodási időt.

Az elöljárók hét kiszemelttel is tárgyaltak, közülük Bajzát Péter és Gengeliczki Gergő nem fogadta el a Nyíregyháza ajánlatát.

Eldőlt, hogy a Bozsik Akadémia tíz fiatal játékosa az első csapattal kezdi meg a felkészülést, és három-négy játékos szerződést is kaphat Mátyus János vezetőedzőtől. Az első edzés június 24-én lesz Örökösföldön, majd a következő héten öt napra Abaújszántóra utazik a Szpari edzőtáborba – addigra végleges lehet a keret.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik