Futsal: három válogatottal erősít az ETO, Rábl is érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 22:58
Az NB I-es bajnok Rába ETO futsalcsapatában folytatja pályafutását a cseh válogatott Michal Seidler, és két szlovák válogatott Tomás Drahovsky és Gabriel Rick. Mindhárman a szlovák bajnok Slov-Matic Bratislavától érkeznek.

A bajnoki címet szerző ETO már szerződést hosszabbított egyik legjobbjával (Juanrával), valamint vezetőedzőjével, Jordi Illa Soléval. Az UEFA Futsal Cupra készülő együttes háza táján új arcok is megjelentek. Juanrával), valamint vezetőedzőjével, Jordi Illa Soléval. Az UEFA Futsal Cupra készülő együttes háza táján új arcok is megjelentek.

Az UEFA Futsal ranglista 9. helyére sorolt Slov-Matic Bratislava három játékosát, név szerint Michal Seidlert, Tomás Drahovskyt és Gabriel Ricket sikerült megszerezniük a Rába-partiaknak.

A Nemzeti Sport Online információi szerint a klub további spanyol és magyar játékosokkal áll tárgyalásban. Elképzelhető, hogy Rábl János, Dávid Richárd (mindkettő Mezei-Vill), Vas Ádám (1. FC Veszprém), Hajmási Milán (Swietelsky-Haladás) négyesből valaki a következő szezont már Győrben kezdi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik