DVSC: Miért kell szurkolói kártya a Fradi-meccsre? Itt a válasz!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.23. 12:10
Róka Géza, a Debreceni VSC klubigazgatója a klub honlapján elmondta, mi az oka annak, hogy kötelező a kártya a Ferencváros elleni felkészülési találkozóra.

A DVSC-Teva csütörtökön 17 órakor a Ferencváros ellen játssza le első nyári felkészülési mérkőzését. A Nagyerdei Stadionban rendezendő találkozó megtekintéséhez szurkolói kártya szükséges, ezért sokan nemtetszésüket fejezték ki.

„A tavaszi szezonban szerzett tapasztalataink alapján döntött úgy a DVSC, hogy kártyahasználat mellett rendezzük meg a Ferencváros elleni, csütörtöki felkészülési mérkőzést” – indokolta a döntést Róka Géza klubigazgató a dvsc.hu-nak.

„A szezon közben a Dinamo Bucuresti ellen játszottunk edzőmeccset, álláspontunk szerint a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartásával. A rendőrség államigazgatási hatáskörében eljárva mégis egymillió forintos bírságot szabott ki ránk, mert nem tettük kötelezővé a szurkolói kártyát ezen a találkozón, a határozatot természetesen vitatjuk, a bíróságon keressük az igazunkat. Időközben a DVTK elleni hazai bajnoki mérkőzésünk után újabb bírságot kaptunk azért, mert a meccs napján nyitva tartottuk a vendégpénztárat, ez az ügy is a bíróság előtt van. A klub vezetősége úgy látja: ebben az időszakban inkább a csapat menedzselésére, a futballra koncentrálunk, s nem a bírósági ügyek számát szaporítjuk. Kérjük a szurkolókat, fogadják megértéssel, hogy ezt az edzőmeccset a kártyák használatával tudjuk megrendezni.”

A június 25-én, 17 órakor a Nagyerdei Stadionban kezdődő mérkőzésre június 23-án 14 órakor kezdődik a jegyárusítás a Nagyerdei Stadion pénztárában, a DVSC Tescóban lévő boltjában, valamint a nagyerdeistadion.hu oldalon. A meccs napján szintén nyitva lesznek a pénztárak.

A belépők egységesen 1000 forintba kerülnek. A Loki-drukkerek számára a VIP felőli oldalon lévő A-szektorok állnak rendelkezésre. A 2014–2015-ös idényre kiváltott bérletek érvényesek a mérkőzésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik