Nyíregyháza: Dr. Mátyus segített, gipszet kapott a támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.19. 07:47
A labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a Budapest Honvéd elleni Ligakupa-találkozón megsérülő Karacs Péter elhagyhatta a kórházat.

Mint arról beszámoltunk, a 20 éves támadó a keddi Honvéd–Nyíregyháza Ligakupa-meccsen sérült meg. Karacsot mentővel a budapesti Merényi kórházba szállították, ahol a könyökét meg is kellett operálni. A játékos szerdán újra az edzésen tűnt fel, a karján gipsszel, a kezében pedig egy zárójelentéssel Dr. Mátyustól…Mint arról beszámoltunk, a 20 éves támadó a keddi Honvéd–Nyíregyháza Ligakupa-meccsen sérült meg. Karacsot mentővel a budapesti Merényi kórházba szállították, ahol a könyökét meg is kellett operálni. A játékos szerdán újra az edzésen tűnt fel, a karján gipsszel, a kezében pedig egy zárójelentéssel Dr. Mátyustól…

„A doktor úr rögtön megjegyezte, hogy nem rokona a vezetőedzőnknek, de jó kezekben voltam. Elaltattak, majd helyére tették a karomat. Kaptam egy gipszet is a kezemre, ezt négy hétig kell hordanom” – mondta Karacs Péter, akire hosszú kényszerpihenő vár.

A tabella 11. helyén álló Szpari az NB I-ben szombaton a Lombard Pápa ellen lép pályára idegenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik