NS: Acélos Fradi-mag; Futball, sör, szauna; Conchita a Fáy utcában - csütörtök

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.12. 00:00
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
♦ Böde Dániel úgy véli, a meghatározó játékosokat tekintve erősödött a Fradi a télen, és törökországi edzőtáborozás egyik nagy tanulsága, hogy Thomas Doll, a Ferencváros edzője minden poszton két emberrel számolhat, azaz nagy a harc a csapatba kerülésért. Ezzel a kerettel a második helyre is odaérhetnek a zöld-fehérek, állítja a támadó. Pietsch Tibor interjúja.

♦ Borbola Bence azt látta a törökországi edzőtáborban, hogy Miriuta László alaposan „megkínozta” a győri játékosokat, akik valószínűleg sokáig emlegetik majd a beleki napokat. Akárhogy is van, a jelek szerint az erőnléttel nem lesz gond. Helyszíni riport.

♦ Futball, sör, szauna. Kényelmes élete volt Finnországban Tóth Józsefnek, az újpestiek korábbi remek balhátvédje mégis hazavágyott. De vajon mi vonzotta vissza? Mihez kezd itthon? Milyen lehetőségei vannak? Szeretne egyáltalán a magyar futball közelében maradni? Thury Gábor interjúja.

♦ …és Conchita meglódult. A Honvéd-szurkolók már becenevet is adtak egy-két új szerzeménynek, ha már a játék különösebben nem kötötte le őket. A Fáy utcában látottak alapján a régi-új edzőnek, Marco Rossinak bőven lesz dolga Kispesten.

♦ Diego Maradona is követi a hollywoodi őrületet, ami persze nem meglepő, ha lépést akart tartani harminc évvel fiatalabb barátnőjével. A kubai titok, avagy az „isteni” megújult külsője.

♦ Szűcs András egy vegyesbolt végében köszöntötte fel a sportágtól immár másfél évtizede elszakadó, a válogatottat a C-csoportból feljuttató sikerkapitányt, aki ma már tudja, a víz nem csak fagyva jó. A hetvenéves Szeles Dezső jégmentes ünnepe.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik